Related Posts with Thumbnails

Sunday, July 29, 2012

Laaa..... Paarrrrr...~

12.57 tengahari, 10 Ramadhan...

Adeeeiii...~ 10 hari puasa, ni lah hari pertama aku tak bersahur. Bukan sengaja tak nak bangun, tapi tak sedarkan diri pada waktu sepatutnya aku bersahur tadi (waktu sahur aku : lingkungan jam 4 pagi hingga 5.30 pagi). Sedih woo... aku dah ciap tapau lauk da malam semalam. Kesian kat kembong 3 rasa ngn sayur kailan ikan masin yang aku tapau tu.. Tak terjamah la dikau dek aku tadi ea.. Nak buat macam mana, dah tak da rezeki kn kn.. 

Bile dah tak bersahur ni, memang banyak la dugaannya.. Dugaan yang paling besar sekali tak lain dan tak bukan ialah.. KELAPARAN~ buktinya.. baru pukul 10 pagi, perot aku ni dah mula mendendangkan iramanya yang tersendiri mengikut rentak lagu najwa latif, "kosong.. kosong.. ooo.. oo.." 

Dan bila perot ni kelaparan, kepala pun mulalah membayangkan makanan yang bukan-bukan dan bermacam-macam.. kejap nak makan pizza, kejap nak pekena nasi lemak, tibe-tibe plak rasa macam nak makan secret recipe cake.. huh!! macam-macam la..

alahai.. teringat makan cake ngn tunang wa la plak..


Dugaan lainnya pula adalah KELETIHAN dan KEPENATAN. Tak sahur bro, mesti la penat kan.. last makan semalam pun time berbuka je.. pastu terus pegi jelajah bundle area bangi ngn kajang. Pukul 11.30 malam dah tercegak plak kat uptown kajang sampai la pukul 1 pagi.. Perot tak ada isi pe2 pun dari lepas berbuka tu tau.. tup tup.. pagi ni bleh tak sedar sahur plak.. huhu.. sadis sunggos~ (dah tido pun pukul 2 lebih, camna la nak bangun kan kan..)

Dan disebabkan aku ni telah diserang ngn dugaan2 yang makin melampau-lampau ni, lebih baik la aku tido kan.. Jam pun dah lebih 1 tengahari ni.. try tido jap la.. besh tao tido tengahari kat opis time bulan puasa camni. Mudah terlena dan terjaga.. tapi tak tao la bley tido ke tak ngn perot lapor cam ni.. tak pe la, aku try!! tak tido makin dilayan lapor ni.. kan berbuka gak aku jap2 lagi.. hehe.. chow dulu.. 

zz..zz..zz..




1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

IKLAN BEST!! KLIK KEJAP