Related Posts with Thumbnails

Friday, November 12, 2010

Bila Wanita Memandu



Assalamualaikum.. Sebelum mengarang merapu panjang2, G nk mintak maaf dulu la ea. Takot ada yang terasa hati. hehe.. Anggap je la entry ni sekadar cerita rekaan semata-mata walaupun diperkukuhkan lagi dengan bukti gambar dan video yang memang nyata. Seperti mana yang dipaparkan di dalam video di atas, entry kali ni G nak sembang pasal "pemandu wanita".

++++++++++

Kalau tanya orang laki, macam2 la yang diperkatakan tentang pemandu wanita ni... Pemanduan secara lemah lembut yang teramat la, terlalu berhati-hati la, lembab, bawak keta slow dan macam2 lagi la. Macam semua benda tu dah terlalu sinonim dengan pemandu perempuan. (walaupun bukan semua lelaki berpendapat sedmikian..) Bagi G, laki pompuan sama je.. ada yang mengganas ketika memandu dan ada yang terlalu sopan.. G tak nak hurai benda ni panjang2 lagi.. Korang layan je video kat atas tu, pastu tilik2 gambar kat bawah ni ea.. layan~


ishk3x... mintak2 selamat la pemandu tu ea..

ha?? dari mana datang keta ni?? tuan dia xbasuh ke??

ni lagi la style.. terjun dari bangunan la gamaknya..

huh!! rugi la pam minyak kalo ramai yang uat camni..

ha!! kn da terbukti..

++++++++++

Dah puas tengok?? komen2 la ea..
Assalamualaikum..


46 comments:

  1. ini semua pmpn pnye hal ker... kecian2

    ReplyDelete
  2. takot r nk drive..nnti ade org rakam..haha..kantoi plak~

    ReplyDelete
  3. hahaha.. nie baru ladies.. belom gentlemen lagi.
    =)

    ReplyDelete
  4. haha, lawak je tgk video tu. nimo takde lesen, so mmg x drive keta, motor @ apa2 je kenderaan. basikal tu ada la. hehehe. =P

    ReplyDelete
  5. aish...memang pemandu wanita ada seninya dalam memandu....haha...setuju x???

    ReplyDelete
  6. pemandu wanita memang kreatif taw..hehehe..tuh kan aksi stunt gituww..pemandu laki nye gaye stunt lak lain, smpai hancur lebur kete dibuatnye..hihi... :)

    ReplyDelete
  7. hehe.. hebatnye.. pnah jmpe pemandu lelaki hayun parang sebab ade kete menyelit2.. ganas tol.. haha

    ReplyDelete
  8. HAKIKATNYE: Pemandunye ialah lelaki yang memecut laju tiba2 ternampak pompuan hot sexy terbelah2 lurah maka, terjadi lah aksi2 sedemikian di atas. laki malu menyalahkan perempuan krn pupuan toooo hoooooot ! ohmymy! :p

    ReplyDelete
  9. Nice post...btw, aku ada vid ni. Haha...mmg klaka, esp part nk msk parkng 2. Mkn masa smpai 5 mint.

    ReplyDelete
  10. alah perempuan laki sama jer..
    kalu tgok eksiden kat tv kebanyakannay pemandu lelaki kan?
    opsss tergender plak

    ReplyDelete
  11. haha... puan ros, betoi2.. ppuan kalo bawak, rosak harta benda jaaa..laki kalo bawak, rosak abez nyawa org.. ngeee

    ReplyDelete
  12. wah wah wah..mmg hentam pompuan abis-abisan ni..

    ReplyDelete
  13. macam2 style ader..
    tp klu ikutkan laki2 pon same je kan..
    :)

    ReplyDelete
  14. amboi..amboi..amboi...orang lelaki pun sama G oiiii...ada yg nak kena rotan niii...jgn lariii..!!!!

    ReplyDelete
  15. hahaha.tino tu tebolah la g,ore len dop tebolah gtu.

    ReplyDelete
  16. eii. lebih kurang je. tp ppuan kdg2 bawak tlalu bhati2. tak elok jugak :P

    ReplyDelete
  17. hehe..yg bab parking 2 klako la weh..las2 laki 2 xthn tggu kuar pi tlg parking kn..wakaka..kjap blkg kejap depan

    ReplyDelete
  18. emm pompuan ke llk ke. sama jer.masing-masing bila dah dapat stereng kereta, watak terus berubah. kalau kat luar, lemah lembut jerk. tapi bila drive, mak aiii.Dia ke tu? macam tak cayer je. Percayalahhhhh.

    ReplyDelete
  19. eh sebelum tu kotak komen ni buat la pop out..hehe..senang nak komen..

    ReplyDelete
  20. sama jer sebenarnya tak leh nak salahkan pemandu perempuan ajer huhu

    ReplyDelete
  21. yeker...??? ntah2 lelaki kot tu.. hehe..

    so far, i drive ok lagi yerp..!!! ^__^

    ReplyDelete
  22. haha yg part keta hijau tu lawak kot.. tp klu saya kat blkg keta tu pun, mmg hangin..

    tapi, sama je kot llaki ngan ppuan.. ada jgak lelaki yang lemah lembut bwk keta.. ada yg ppuan cekap jgak..

    ReplyDelete
  23. xmarah...tapi rase nak gelak je tgok..hehe

    ReplyDelete
  24. ooooo pompuan bawak keter cam tu ya!!??

    ReplyDelete
  25. hahahaha..tapi tak semua perempuan cam gituh ok

    ReplyDelete
  26. mantap postinganya bro... tukeran link yuukkkkk

    ReplyDelete
  27. omgg ~ taaa sngke ade pompuan yg bwk keta cam uhh . tpi bkan sume pompuan okayyy :)

    Latest Entry , 1. Buruk , Buruk dann BURUK !
                         2.Bile Alia syg kamoo SEMUA !

    ReplyDelete
  28. memang teruk giler..lepas tuh ek sikit.

    ReplyDelete
  29. erk...ai pun drive gak..tp xde la jd cenggitu...

    ReplyDelete
  30. lah.. apsal ramai tak OK dari yg OK ni?? hehe..

    ReplyDelete
  31. perempuan kn cikgu g..
    mmg la cmtu..haha

    ReplyDelete
  32. pompuan cmtu.. laki cmni plak.. hehe..

    ReplyDelete
  33. pasneh kena guna driver pondan gamaknye..ahaha

    ReplyDelete
  34. Entry ni berat sebelah la bro! ;P

    ReplyDelete
  35. perghhhh ad smpai cmtu skali.....
    hak2

    ReplyDelete
  36. hurm, kadang2 lelaki ade gak yg fail bwk kereta. tp xdela sampai mcm pics kat atas, hehehe

    ReplyDelete
  37. ehhh xde la.. x semua pmpn cm gini

    ReplyDelete
  38. ishh.. x adil ni. lelaki pun ada yg bawak mcm ni..huhu..

    ReplyDelete

IKLAN BEST!! KLIK KEJAP