Related Posts with Thumbnails

Monday, November 29, 2010

Kids & Baby Photo Contest

Contest kedua blog The Beginning Of Everything by Pn. Safiyyah Osman
Jom kita suma pakat join..


Pada sape-sape yang berminat boleh klik gambar di atas dan syarat-syarat penyertaannya adalah seperti dibawah. Atas, bawah.. atas, bawah..

  1. Anda mesti menjadi follower blog kedua Pn. Safiyyah. http://sweetlikekisses.blogspot.com. Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..
  2. Anda mesti tag kepada 8 orang maksimum. Tidak boleh kurang dan bila anda telah tag, anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)
  3. Letakkan banner contest di sidebar anda.
  4. Anda mesti sertakan satu gambar. Tidak kisah gambar anda zaman baby, zaman anda budak budak, gambar adik anda, gambar anak anda atau gambar anak saudara anda..
  5. Hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.
  6. Mesti mulakan title entry dengan nama contest.
  7. Wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

G nk join ni. Korang tak nak tak pe. Hadiah bagi kat G je.. hehe..
Kat bawah ni G telah sertakan satu gambar zaman budak-budak dulu..
Gambar lebih kurang 20 tahun lepas. Comey...

Dari kiri : Where, Apih dan G.. (gambar budak2 darjah 1).
Posing kat umah mak sedara. Rumah ni skang da bertukar jadi rumah batu da.. :P


Yang mana nak join contest ni cepat2 la ea. tarikh tutup ari ni. 30 November 2010 dan hadiah yang bakal G menenangi adalah earring dari lazo diamond jewellery. (cewah.. yang bakal G menangi tu..)

Dan mereka-mereka adalah insan-insan yang telah G tag. Korang layan la ea..

feez-hafizah-cucutokaji
Fatihah Mustapa
Fyezrahman
aZad_niMo
*cik_KUPUKUPU_UNGU*
XOXO
my dear diary
DayangDeno


4 comments:

  1. salam sahabat
    bagus kids baby photo contes saye suka banget hehehe makasih

    ReplyDelete
  2. G ko tak tag aku pun, sampai ati ko ek =p

    ReplyDelete
  3. aku pn xsempat nk join. wahahahaha..

    ReplyDelete

IKLAN BEST!! KLIK KEJAP