Related Posts with Thumbnails

Tuesday, November 30, 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE

Assalamualaikum.. Ehem.. Ehem..

Hee.. G kena tag lagi. Kali ni G di tag oleh Puan Syafika dari blog MeaNing Of LoVe plak. Tengkiu tengkiu ea.. Jasamu mengeTAGku akan di kenang.

++++++++++

Dah orang tag kita, kena join gak la kan. Hadiah contest ni pun ok gak. hehe.. Lucky draw ni telah dianjurkan oleh kak Heze Zamri. Banner kat bawah tu gambar beliau la kot. hehe.. Ni first lucky draw dia. Mintak-mintak hadiah nanti boleh kat G lah.. Boleh uat belanja mkn kat kantin skoloh seminggu.


Ops.. Lupa nak bagi tao.. Hadiah lucky draw ni berupa wang tunai RM50. Pada sapa-sapa yang berminat boleh la klik disini ea.. Berikut adalah syarat-syarat penyertaannya..
  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com & sila nyatakan ID follower uols ok.. senang akak tu nak catch up.
  2. Opkos kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry ni ye.
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali jangan lupa tinggalkan komen di entry ni & juga email uols ok.

Pada sape-sape yang nak RM50. Dijemput join lucky draw Heze Suze ni ea..
(Duit diatas adalah contoh semata-mata. Tak laku untuk segala urusan jual beli didunia ini)


++++++++++

Dan mereka-mereka adalah mangsa-mangsa yang telah di tag :

11 comments:

  1. encik G yg dicayangi..ahakss :P

    bukan arini dah 30 november ke..dh due date lee..uhuk2..sedihnye :(

    ReplyDelete
  2. tapi pape pun thanks for the tag ok..x)

    ReplyDelete
  3. hehe.. G xprasan langsung. G pn xsempat gak kot. :P

    ReplyDelete
  4. huhuhuhuu... tarikh tutup lambat lagi ker....

    ReplyDelete
  5. gud luck mende my pren.. da tmat tempoh. hehe..

    ReplyDelete
  6. salam kenal cikgu..saya dtg sbg murid ke 458

    ReplyDelete
  7. salam kenal gak.. panggil ramai2 lg follow ea.. :P

    ReplyDelete

IKLAN BEST!! KLIK KEJAP